14 March, 2016

2:20 PM

"Jiwa nurani yang disemai dengan ibadah,akhlak dan doa - doa kebaikan itu lebih bernilai dari setimbun harta dunia dan angkuh bangga kita  pada apa yang sebenarnya bukan punya dan hak kita semata - mata." 


SEJAHTERA KE ATAS SEMUA PEMBACA DAN BLOGGER SEKALIAN

Rasanya inilah segmen yang berjaya menambat hati saya pada tahun 2016 setelah musim " kemarau Post "  saya semenjak bermulanya tahun 2016 ini. Blogger Nurzulfa kali ini membawakan satu segmen yang mencari blog siapa yang paling kemas? jadi kepada blogger yang berhasrat untuk menyertai JOM kita memperkemaskan blog kita agar kelihatan segak bergaya dan tenang saujana mata memandang.

Bukan apa , saya berpendapatan setiap blog yang kemas amatlah penting bagi memudahkan blog anda dilawati dan memudahkan pelawat melakukan carian berkenaan dengan kandungan yang ingin dicari di dalam blog anda.Ye tak ? 

Segmen Top Blogger ini menyenaraikan beberapa syarat - syarat yang harus diikuti.  Baca di SINI

Penyertaan dalam segmen ini mengharuskan juga anda tag dan invite 5 orang rakan blogger anda untuk bersama - sama join dalam segmen ini.Saya memilih dan tag senarai blogger berikut untuk join segmen ini ? boleh ?


 
 JOM ! kepada rakan blogger sekalian kita meriahkan dan beri sokongan kepada segment ini sebelum ianya tamat.

Layari  di sini atau klik pada BANNER di atas untuk maklumat yang lebih lanjut mengenai segmen yang sangat menarik ini.


SELAMAT BERSEGMEN

AZLAN RUMADI
www.azlanrumadi.blogspot.my


0 comments:

Post a Comment

AZLAN BLOGLIST