03 July, 2020



 Giveaway by A Secret Journey

Assalamualaikum wbt,

Rasanya dah lamak saya tak join giveaway atau mana - mana event yang rakan blogger anjurkan. Tapi kan,. tak bermakna saya dah lupakan korang ok..

Kali ini saya nak share dan ajak rakan - rakan blogger untuk join salah satu giveaway yang sedang berlangsung dan akan tamat pada 06 Julai 2020 nanti.

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja.

2.Nak tahu syarat - syarat penyertaan ? sila klik kat >>> SINI <<< 

Jom kita join dan support rakan bloggers kita !


AZLAN RUMADI
www.azlanrumadi.blogspot.my

0 comments:

Post a Comment

AZLAN BLOGLIST