29 September, 2016

12:01 PM
http://www.busyratakiyudin.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

GIVEAWAY BY BUSYRATAKIYUDIN

Sejahtera kepada semua pembaca dan rakan blogger.
Rasanya agak lama untuks saya tidak menyertai mana - mana segmen Giveaway. Segmen Giveaway By Busyra Takiyudin merupakan segmen yang pertama yang saya sertai untuk bulam September ini.Memandangkan esok 30 September 2016 yang merupakan tarikh penutupan Segmen Penyertaan untuk Giveaway ini,jadi saya juga turut tertarik dengan tawaran penyertaan ini dan ingin mencuba nasib.Siapa tahu kalau penyertaan saya ini dipilih menjadi pemenang.

Syarat - syarat dan tawaran dari Penganjur anda boleh baca di sini.

Syarat keempat adalah yang syarat yang paling menarik,
4. Tuliskan kekurangan blog ini (dari segi penulisan / halaman blog / ataupun apa saja yang membolehkan aku perbetulkan apa yang kurang di blog ini) *tak perlu panjang, satu ayat dah mencukupi*
 Ok, apa yang kurangnya dalam blog ini.Kalau dilihat secara keseluruhan blog ini sudah memeuhi kriteria sebuah blog yang mempunyai imej yang tersendiri.

Then, saya mendapati blog ini tidak mempunyai "POST THUMBNAIL" seperti kebanyakan blog - blog.Post Thumbnail mungkin boleh dimasukkan dalam blog ini untuk memudahkan pembaca,pelawat atau rakan blogger untuk melihat senarai atau lebih banyak post - post yang telah dibuat tanpa perlu merujuk kepada Arkib.Tu je !SELAMAT BERSEGMEN.

AZLAN RUMADI
www.azlanrumadi.blogspot.my 
 

0 comments:

Post a Comment

AZLAN BLOGLIST